پخش عمده کراپ
-
مانتو 89 هزار تومان
5.00موجودانتخاب گزینهها -
شلوار ۳۲ هزار تومان
4.50موجوداطلاعات بیشتر -
بادی ۳۹ هزار تومان
موجوداطلاعات بیشتر -
بادی ۶۷ هزار تومان
موجوداطلاعات بیشتر -
تاپ ۱۶ هزار تومان
5.00موجوداطلاعات بیشتر -
ست تاپ و شلوار ۸۹ هزار تومان
4.00موجوداطلاعات بیشتر -
سه تیکه ۳۸ هزار تومان
موجوداطلاعات بیشتر -
شلوار ۱۹ هزار تومان
3.50موجوداطلاعات بیشتر -
شومیز ۳۶ هزار تومان
موجوداطلاعات بیشتر -
تاپ ۱۹ هزار تومان
5.00موجوداطلاعات بیشتر -
بادی ۶۶ هزار تومان
موجوداطلاعات بیشتر -
شلوار ۴۹ هزار تومان
موجوداطلاعات بیشتر -
تاپ زنجیری ۲۸ هزار تومان
موجوداطلاعات بیشتر -
شومیز ۳۶ هزار تومان
موجوداطلاعات بیشتر -
شومیز بوگاتی ۸۵ هزار تومان
موجوداطلاعات بیشتر -
تیشرت لانگ ۹۲ هزار تومان
1.50موجوداطلاعات بیشتر -
دامن ۵۳ هزار تومان
5.00موجوداطلاعات بیشتر -
شومیز جلو دکمه ۳۸ هزار تومان
3.00موجوداطلاعات بیشتر -
شرتک ۲۸ هزار تومان
موجوداطلاعات بیشتر -
دامن ۷۳ هزار تومان
4.00موجوداطلاعات بیشتر -
کراپ ۲۹ هزار تومان
5.00موجوداطلاعات بیشتر -
پیراهن ۸۶ هزار تومان
5.00موجوداطلاعات بیشتر -
تیشرت ۳۶ هزار تومان
موجوداطلاعات بیشتر -
ست شرتک و تیشرت ۳۹ هزار تومان
موجوداطلاعات بیشتر

پخش عمده کراپ لازمه ی تولید انبوه را دارد که کارخانه تولیدی سالیکو با در نظر داشتن انتخابات و سلایق مشتریان خود در ماه حدود ۳۰ مدل کراپ از جنس پنبه ؛ کبریتی و فانریپ پنبه تولید می کند که نسبت به پخش عمده کراپ در بازار تهران اقدام می نماید.
مزایای خرید از پخش عمده کراپ سالیکو
پخش عمده کراپ عموما توسط کارخانجات و یا کارگاه های تولیدی انجام می گیرد که پس از آن توسط بنک داران و عمده فروشان با قیمت های بالاتری این محصول را به مغازه داران و فروشگاه های آنلاین بفروش می رسانند اما چرا بایستی شما عزیزان از پخش عمده کراپ جنس تهیه نکنید ؟ دلیل تهیه نکردن این هست که اولا شما تنوع محصولات را مشاهده نمی کنید و دوم قرار بر این باشد هر بار از یک پخش کننده اجناس خود را تهیه نمایید دچار تغییر جنس محصولات خود خواهید شد.
پخش عمده کراپ زیر قیمت بازار ایران
شما عزیزان می توانید تمامی کراپ های تولید شده توسط کارخانه سالیکو را به قیمت هایی مانند ۴۰ الی ۷۰ هزار تومان به قیمت بنکداران تهیه کنید و دیگر لازم نیست با قیمت های بالاتر مانند ۱۲۰ هزار تومان یا ۹۰ هزار تومان خریداری کنید ؛ چرا که سالیکو تمامی محصولات خود را به دلیل بالا بودن تیراژ محصولات تولیدات خود ارزانتر به دست مغازه داران و بنکدران می رساند و حتی شما می توانید مدل های دلخواه خود را به کارخانه اعلام نمایید و پس از برسی های لازمه توسط کارشناسان طراح سالیکو ؛ محصول مد نظر خود را تولید شده دریافت نمایید.

تنوع در پخش عمده کراپ
پخش عمده کراپ بصورت انحصاری با کمترین قیمت و بالاترین کیفیت در کارخانه سالیکو در حال تولید می باشد که شما عزیزان در هفته شاهده بالای ۲۰ مدل تولید این محصول در رنگبندی های مختلف خواهید بود که به راحتی می توانید از کانال تلگرامی ؛ روبیکا ؛ اینستاگرام همچنین بصورت حضوری این محصولات را در جین های ۶ عددی خریداری نمایید.